Readberry Image

Tervetuloa lukemaan käsin poimittua laatulukemista, joka kulkee aina mukanasi. Readberryn sähkökirjoja ja artikkeleita luet yhtä hyvin älypuhelimella kuin anoppilan PC:llä. Kokeile vaikka!

Image

Jyrki Lehtola

Suo, kuokka ja tiimityöskentely

Jyrki Lehtola - Suo, kuokka ja tiimityöskentely

”[Imagen] kannessa ilmoitetaan, että kyseessä on elävän kulttuurin aikakauslehti, mikä erottaa Imagen arkeologien ja nekrofiilien kulttuurilehdestä”, kolumnisti Jyrki Lehtola piruili Ilta-Sanomissa 1994. Melko äkkiä tuon jälkeen hän löysi itsensä lehden tekijäkaartista. Lehtola kirjoitti Imageen laveita esseitä, työelämän lisäksi muun muassa ruoasta, designista, hedonismista ja Stockmannista. ”Mä olin aika pitkälle palkattu negaatio, esimerkiksi tuossa ruokajutussa Imagella oli joku tarve olla antisnobistinen. Toiset tekstit eivät taas olleet millään tavalla asenteellisia. Esimerkiksi Stockmann-juttu syntyi havainnosta, että jumalauta tossa on toi Stockmann – miksei siitä ole tehty juttua!”

Mikko Numminen

(Image 5/1998)

Image on aikakauslehti vailla vertaa. Joka kuukausi lehti tarttuu tärkeimpiin puheenaiheisiin, kiinnostavimpiin ihmisiin ja yllättävimpiin ideoihin. image.fi

Lue myös muut Imagen jutut.

Eikö lukunäkymä toimi? Täältä saat neuvoja.

Esikatselu Kaikki tämän genren kirjat Kaikki kirjat