Readberry

Tervetuloa lukemaan käsin poimittua laatulukemista, joka kulkee aina mukanasi. Readberryn sähkökirjoja ja artikkeleita luet yhtä hyvin älypuhelimella kuin anoppilan PC:llä. Kokeile vaikka!

Readberry Tieto

Elina Lappalainen

Syötäväksi kasvatetut

Elina Lappalainen - Syötäväksi kasvatetut

Eikö jauheliha tulekaan kaupasta? Tieto-Finlandia- ja Kanava-palkinnot ansaitusti voittanut tietoteos valottaa lihantuotantoa Suomessa. Tyyli on asiallinen ja kiihkoton mutta ei tunteeton. Harvoin pääsee lukemaan näin hyvinkirjoitettua teosta näin vaikeasta aiheesta. Jos kiinnostaa, miten ruokasi eli elämänsä (ja syytä olisi), tämä on pakollista luettavaa. Lappalainen nostaa myös esiin, mitä voimme tehdä. On muitakin eettisiä vaihtoehtoja kuin vegaanius.

Eikö lukunäkymä toimi? Täältä saat neuvoja.

Esikatselu Kaikki tämän genren kirjat Kaikki kirjat

Keskustelu

Kirjailija Joonas Konstig lukee kirjan Readberryssä ja kommentoi. Konstig on julkaissut kaksi kaunokirjallista teosta, ja hänen uusin romaaninsa Totuus naisista ilmestyy helmikuussa. Konstig on myös väkevä mielipidekirjoittaja, jonka blogitekstejä on jaettu verkossa laajalti. Aiheena ovat olleet mm. ravintosuositukset. http://joonaskonstig.com

Kommentit ja keskustelu näkyvät alla. Tuorein kommentti näkyy ensimmäisenä. Kun ostat lukuoikeuden Readberrystä, näet kunkin luvun kommentit napin painalluksella kirjaa lukiessasi.