Readberry

Tervetuloa lukemaan käsin poimittua laatulukemista, joka kulkee aina mukanasi. Readberryn sähkökirjoja ja artikkeleita luet yhtä hyvin älypuhelimella kuin anoppilan PC:llä. Kokeile vaikka!

Readberry Elämäkerta

Jorma Ollila ja Harri Saukkomaa

Mahdoton menestys

Jorma Ollila ja Harri Saukkomaa - Mahdoton menestys

Jorma Ollila pani kaikkensa peliin pelastaakseen Nokian 1990-luvun alussa. Nokiasta tuli uusia markkinoita valtaava haastaja. Sen tarinasta tuli mahdottoman menestyksen tarina. Vähitellen menestys koitui Nokialle uhaksi ja yhä kasvavaksi taakaksi. Nokian tarina on jokaiselle suomalaiselle tuttu, nyt sen taustoja avaa vihdoin Jorma Ollila itse. Kiinnostava luettava ei lopu heti kesken: kirjan paperiversiossa on 480 sivua ja mukana on runsaasti kuvia.

Eikö lukunäkymä toimi? Täältä saat neuvoja.

Esikatselu Kaikki tämän genren kirjat Kaikki kirjat

Keskustelu

Esilukijana toimii Anne-Liisa Palmu, joka toimi vuosia lakiasiainjohtajana Nokiassa. Atena-kustantamo julkaisi hänen kirjansa Nokia-vuodet - Mitä johtamisesta voi oppia vuonna 2009. Kommentit ja keskustelu näkyvät alla. Tuorein kommentti näkyy ensimmäisenä. Kun ostat lukuoikeuden Readberrystä, näet kunkin luvun kommentit napin painalluksella kirjaa lukiessasi.