Readberry

Tervetuloa lukemaan käsin poimittua laatulukemista, joka kulkee aina mukanasi. Readberryn sähkökirjoja ja artikkeleita luet yhtä hyvin älypuhelimella kuin anoppilan PC:llä. Kokeile vaikka!

Readberry Dekkari

Antti Tuomainen

Synkkä niin kuin sydämeni

Antti Tuomainen - Synkkä niin kuin sydämeni

Aleksi Kivi menettää äitinsä lokakuisena iltapäivänä vuonna 1993. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin, 33-vuotiaana, Aleksi uskoo tietävänsä kuka on katoamisen takana. Poliisi ei ole samaa mieltä. Aleksille jää vain yksi vaihtoehto: selvittää asia itse.
Antti Tuomaisen suomalaisen noirin sydän lyö kiivaana ja täynnä kaipausta. Hänen edellinen romaaninsa Parantaja oli kansainvälinen läpimurto, ja käsillä olevasta romaanista HS kirjoitti otsikolla "Tuomainen nousee nyt huipulle".

Eikö lukunäkymä toimi? Täältä saat neuvoja.

Esikatselu Kaikki tämän genren kirjat Kaikki kirjat

Keskustelu

Esilukijana toimii viestintäyrittäjä Milla Wirén, jonka mielestä ratkaisu useimpiin maailman ongelmiin löytyisi, jos ihmiset lukisivat erinäisten opasopusten sijaan kunnon kaunokirjallisuutta. Kommentit ja keskustelu näkyvät alla. Tuorein kommentti näkyy ensimmäisenä. Kun ostat lukuoikeuden Readberrystä, näet kunkin luvun kommentit napin painalluksella kirjaa lukiessasi. Hyviä kommentteja voi diggailla painamalla peukaloa.